Biblioteket sine digitale tenester

Biblioteket har fleire digitale tenester. Alle tenestene våre er gratis og open for alle å bruke. Sjekk ut kva vi har, og ikkje ver redd for å spørje om hjelp. Vi hjelper gjerne.

Biblioteket sine digitale tenester:

Bookbites

Lån e-bøker og e-lydbøker i appen Bookbites Last den ned fra Google Play eller App Store og logg inn med lånenummer og pin-kode. Les meir om Bookbites her

Verdensbiblioteket finn du e-bøker og lydbøker på fleire av dei store minoritetsspråka i Norge. Bøkene er tilgjengelege for strømming gjennom tjenesten.

Finn digitaliserte bøker, aviser, tidsskrifter osv. i nettbiblioteket til Nasjonalbiblioteket.

Student? Treng du faglitteratur? Universetsforlaget opnar no alt innhaldet på Idunn. Basen vil vere tilgjengeleg for alle heilt til biblioteka er opne igjen.

Filmoteket

Sjå film- vi har 2 gratis tilbod

1. 1. Strøym gratis film gjennom Filmoteket. Logg inn på filmoteket med lånenummer og pin.  Les meir om Filmoteket  her

2. Dokumentar- og kortfilmar i Filmbib. Logg inn med lånenummer og pin-kode.

Lesekroken.no her finn du eventyr og aktiviteter på mange språk. Ta kontakt med biblioteket på e-post for å få passord: bibliotek@kvinnherad.kommune.no

Andre gratis nett-tenester:

Litteraturhuset i Oslo legg ut samtalar med forfattarar, lesestundar for barn, diktlesningar og andre kulturopplevingar på nett. Alt er filma heimefrå og gratis.

Gratis digital tilgang til Aftenposten Junior i denne perioden

Salaby Barnehage for alle som skulle trenge det. Nå får du tilgang til alt innhald utan å måtte logge inn. Her finn du opplegg for leik og læring til både skulestartarane og dei minste barna i barnehagen.

Salaby skole. Nå får elevar og lærarar i heile skule-Norge tilgang til Salaby. Dette skjer i perioden skulane held stengt og det er eit ekstra behov for trygge, digitale ressurser for læring.

Ei ny Brillebjørn-lydbok om å vera heime frå barnehagen på grunn av korona. Gratis og tilgjengeleg for alle.

TRENG DU HJELP?

Hugsar du ikkje pin-koden din, då kan du få ny her: Ny pinkode

Har du gløymt lånenummeret ditt: send e-post til: bibliotek@kvinnherad.kommune.no

Har du ikkje lånekort, kan du no laga ditt eige digitale nasjonale lånekort på nett. Du kan lese meir om det her, eller gå rett til registrering her. Tenesta krev at ein identifiserer seg ved hjelp av ID-Porten (MinID, BankID, m.fl.).

Kontakt oss gjerne om du treng meir hjelp, e-post: bibliotek@kvinnherad.kommune.no  eller på mesenger eller  tlf. 53 48 27 70