Bibliofil-appen

I tillegg til heimesida vår, kan du halde deg oppdatert om kva som skjer på biblioteket via Facebook, Twitter og Instagram. Biblioteket kan også tilby informative og praktiske apper, som ein kan laste ned via App-Store eller Google-Play.

For å følge oss på sosiale media, logg først på din eigen konto på FacebookTwitter eller Instagram (@kvinnherad_bibliotek)

 

Bibliofil – «Enkelt og greitt og full kontroll»

Bibliofil-appen er no tilgjengeleg for nettbrett og mobiltelefonar. Dette er ein app som gjer det lett å finne fram til biblioteket sine tenester, og ein har full tilgong til søk, reservering og lånarsider. Start opp appen, velg bibliotek og logg inn på vanleg måte med lånarnummer og pin-kode.

 

eBokBib – Lån E-bøker

For å kunne nytte deg av denne appen, treng du ein smarttelefon eller eit nettbrett med iOS eller Android som operativsystem. Appen er førebels ikkje utvikla for Windows-baserte einingar eller lesebrett som Kindle.

Sjå utskriftsvennleg pdf-fil – Rettleiing for eBokBib eller video på YouTube

 

PressReader – Last ned aviser og tidsskrift

PressReader leverar komplette digitale kopiar av aviser og tidsskrift for lesing på nettbrett, smarttelefonar og lesebrett som køyrer på operativsystema iOS, Android, Windows 8 og Blackberry 10. Med PressReader kan du lesa aviser og tidsskrift fra perm til perm, akkurat slik tittelen vart trykt – utan kompromiss i kvalitet eller innhald.

Korleis?

  1. Kople til biblioteket sitt wi-fi-nettverk.
  2. Søk og last ned PressReader-appen der du vanlegvis lastar ned appar.
  3. Start appen medan du er i biblioteket, og du vil automatiskbli kopla til biblioteket sitt «HotSpot» (knytepunkt). Då har du fri tilgang til PressReader medan du er i biblioteket og i 72 timar etterpå

No kan du lese aviser og tidsskrift medan du er pålogga, og du kan laste ned inntil 5 publikasjonar per dag for seinare lesing.

For meir innformasjon: www.pressreader.com