Opningstider i haust

Velkommen til biblioteket i haust. No har vi vanlege opningstider igjen, med måndagsope og kveldsope på tysdag og torsdag.

Opningstider i haust

Bokbussruta for hausten 2018

Hausten nærmar seg, og bussen kjem snart til ein plass nær deg.

Bokbussruta for hausten 2018

Bokringar i haust

Glad i å lese? Lyst til å dele lesegleda med andre? Bli med i ein bokring, då vel! Det er kjekt og sosialt, og du får møte andre leseglade menneske. Bokringane møtest ca. 1 gang pr månad.

Bokringar i haust

Vi opnar biblioteket igjen i dag

Sjølv om det framleis er veldig varmt i biblioteket prøver vi å halde ope i tysdag 31. juli.

Vi opnar biblioteket igjen i dag

God sommar frå Bokbuss-gjengen

Torsdag 21. juni køyrte vi siste bokbuss-ruta før sommarferien, og vi har rydda ut og parkert bokbussen på sommarparkerering på Tide

God sommar frå Bokbuss-gjengen

Betal purregebyr på nett med bankkort eller Vipps

No kan betale purregebyret ditt kor enn du er.

Betal purregebyr på nett med bankkort eller Vipps

Godt besøk på meirope bibliotek

Meirope bibliotek er populært i Kvinnherad. Meirope er eit fantastisk tilbod som gir lånarane tilgang til biblioteket heile året 08.00-22.00.

Godt besøk på meirope bibliotek

Biblioteket held stengd fredag 27. april

Alle tilsette på biblioteket skal på den årlege fagdagen for tilsette i biblioteka i Sunnhordland. Denne gangen skal vi til Bømlo folkebibliotek.
Biblioteket vert stengd heile dagen. Men meirope vil fungere som vanleg.

Biblioteket held stengd fredag 27. april