Stengd Meirope måndag 1. april

Vårt biblioteksystem skal ha ein kontrollert driftstans. Dermed må vi stenge ned Meirope bibliotek måndag 1. april. Det er vanlege betjente opningstider frå 10:00-16:00. Meirope vil fungere som normalt frå og med tysdag 2. april.

Stengd Meirope måndag 1. april

Sunt for meg?

Svimmel av gode tips om mat? I flaumen av råd om kva som er sunt ber klinisk ernæringsfysiolog Ragnhild Lekven Fimreite deg om å stola på dei solide forskingsbaserte råda. Bruk trygge råd, og lag eit sunnare spor for deg sjølv!

Gamlebussen har takka for seg

26 år vart den, men no er det stopp for den gamle bokbussen i Kvinnherad. Bokbuss-ruta er innstilt til ny bibliotekbuss er på plass.

Gamlebussen har takka for seg

Bokåret 2019

Biblioteka i Noreg slår på stortromma for å feire lesegleda.

Lesedytt – bokbingo

Lesekampanjen for vaksne er i gang.

Bra for deg og bra for miljøet

Har du tenkt på at ei miljøvenleg jul også kan gi mindre julestress for deg?

Bra for deg og bra for miljøet

Opningstider i jula 2018

Vi vil ynskje alle våre lånarar ei riktig god jul og godt nytt år. Biblioteket er ope i romjula, på torsdag, fredag og laurdag.
Meirope (ubetjent bibliotek) er ope som vanleg kvar dag 08:00-22:00

Opningstider i jula 2018