Åpenhet- det står om livet. Open informasjonskveld

Forfattar Tove Virata Bråthen vil ta deg med på ei reise i livet, gjennom krise og sorg, meistring og personleg vekst. Ho ga i haust ut boka «Fasettar av sorg», som handlar om korleis ho opplevde å miste broren i sjølvmord.

24.04.2019, 17:00 - 18:30

Bråthen er ein dyktig formidlar som speler på mange strenger. Med seg har ho pianist André Eide. Det kjem til å bli ei flott kulturell oppleving samtidig som vi håpar å bidra til meir openheit og betre psykisk helse.
Arr: Kvinnherad bibliotek, Kvinnherad kommune. Mental helse, Valen sjukehus og Folgefonn DPS helse Fonna/FoU-eining for samhandling (www.fousam.no, Livsrom