Biblioteket held stengd onsdag 25. november

Grunna intern fagdag er biblioteket stengd onsdag 25. november. Bokbussruta som skulle vore denne dagen vert køyrt på fredag 27. november (Malmanger skule og Rosendal undomsskule)

Biblioteket held stengd onsdag 25. november

Bokbussruta 19/11 er avlyst

Turen til Hatlestrand og Ølve torsdag 19. november er avlyst då bokbussen skal merkeverkstad for oppgradering.

Bokbussruta 19/11 er avlyst

Kva skjer i november

Fleire arrangement vert no avlyst/utsatt grunna korona-situasjonen.

Kva skjer i november

Vellukka turné for professor Nesegrehv

I dei to vekane før og etter haustferien var professor Nesegrehv på forskningsturné med bokbussen til 11 av barneskulane i kommunen.

Vellukka turné for professor Nesegrehv

Endeleg meirope igjen

Opningstidene vert 08:00-22:00 alle dagar utanom på torsdag- då er opningstidene 12:00-22:00.
Meirope bibliotek er tilgang til biblioteket også i ubetjente tidssrom. Tenesten er ope for alle over 16 år.

Endeleg meirope igjen

Gøy på biblioteket i haustferien

Tradisjonen tru vert det også i år mange aktivitetar på biblioteket i haustferien. Grunna Covid 19 er det påmelding på alle arrangmenta

Pålogging i Bookbites via Feide

Alle skuleelevar i Kvinnherad har frå no av tilgang til å bruke Feide som pålogging i staden for lånekort og pin-kode i Bookbites.

Pålogging i Bookbites via Feide