Bokbussruta vår 2018

No er bokbussruta for våren 2018 klar. Sjekk ut når bokbussen kjem til deg.

Bokbussruta vår 2018

Juleverkstad

Velkommen til koselig juleverkstad på biblioteket desse dagane: måndag 11., torsdag 14. og fredag 15. desember, samt måndag 18.- torsdag 21. desember.
På verkstaden får du lage ulike juleting. Ope for alle. Gratis :-)

Juleverkstad

Opningstider jula 2017

Vi har reduserte opningstider i jula. Vi har ope 4 dager i romjula til kl. 14.00. Første opningsdag i 2018 er tysdag 2. januar. Meirope bibliotek fungerer som vanleg.

Opningstider jula 2017

Biblioteket på Snapchat

No er biblioteket på Snapchat. Legg oss til og få artige oppdateringer frå oss.

Biblioteket på Snapchat

Fuglane veit- utstilling på biblioteket

Ustillinga heng til 30.november.

Fuglane veit- utstilling på biblioteket

Er du vår nye bokbussjåfør?

Ledig fast stilling som bokbussjåfør/bibliotekassistent frå 01.02.2018.

Les meir »
Er du vår nye bokbussjåfør?

Nordisk bibliotekveke

13.-19. november er det nordisk bibliotekveke og då vil det skje litt av kvart på biblioteket. Både Morgongry og Skumringstime med høgtlesing for store og små, quiz og skattejakt og mykje anna.

Nordisk bibliotekveke

Bokbussruta utsatt

Bokbussen er på reperasjon. Det er enno uvisst kor lenge dette vil ta. Men vi håper å ha bussen på vegen igjen i løpet av veke 39.

Bokbussruta utsatt

Måndagsope igjen

Frå veke 35 er det vanlege opningstider igjen. Det betyr at det er igjen er ope på måndager, og ope til 1800 på tysdagar og torsdagar.

Opningstider om sommaren

Vi har ope i heile sommar, med litt redusert opningstid. M.a. er det stengd på måndagane og ikkje langope på tysdag og torsdag. Meirope bibliotek fungerer som vanleg kvar dag 0800-22.00.

Opningstider om sommaren