God sommar frå Bokbuss-gjengen

Torsdag 21. juni køyrte vi siste bokbuss-ruta før sommarferien, og vi har rydda ut og parkert bokbussen på sommarparkerering på Tide

God sommar frå Bokbuss-gjengen

Betal purregebyr på nett med bankkort eller Vipps

No kan betale purregebyret ditt kor enn du er. Logg inn på "Mine lån" og betal med bankkort eller Vipps, Viss du bruker Bibliofil-appen, må du trykke "Gå til web-versjonen" -for å betale.

Godt besøk på meirope bibliotek

Meirope bibliotek er populært i Kvinnherad. Meirope er eit fantastisk tilbod som gir lånarane tilgang til biblioteket heile året 08.00-22.00.

Godt besøk på meirope bibliotek

Biblioteket held stengd fredag 27. april

Alle tilsette på biblioteket skal på den årlege fagdagen for tilsette i biblioteka i Sunnhordland. Denne gangen skal vi til Bømlo folkebibliotek.
Biblioteket vert stengd heile dagen. Men meirope vil fungere som vanleg.

Biblioteket held stengd fredag 27. april

Gamal vin møter ny: Bildøen og Erstad

«Gamal vin møter ny» er ein serie forfattarmøte på biblioteket i år, støtta av Fritt Ord, der ein forfattar med tilknyting til Kvinnherad trekkjer fram ein yngre forfattar.

Gamal vin møter ny: Bildøen og Erstad

«La meg skape» – Barnehageutstilling på hemsen

Velkommen til superfin utstilling på hemsen med arbeid av ungene frå Undarheim barnehage. Ustillinga kan du sjå 13.-22. mars. Opning av utstillinga vert 13. mars kl. 10.00

Bli med på tur til Sveio onsdag 30. mai

Vi inviterer lånarar og andre interesserte med på tur til Valevåg i Sveio.

Der vert det omvisning i Fartein Valen-heimen av eigar Fartein Valen-Sendstad. Møte med Agnes Ravatn og Einar Økland i tunet til Einar Økland. Tur i Rex Garden i Førde før me avsluttar med middagen på Kaien kafè i Førde.

Bli med på tur til Sveio onsdag 30. mai

Markerte Per sin siste tur med Bokbussen til Omvikdalen

Denne veka markerte Omvikdalen barnehage at Per går av med pensjon.

Markerte Per sin siste tur med Bokbussen til Omvikdalen