Opningstider om sommaren

Vi har ope i heile sommar, med litt redusert opningstid. M.a. er det stengd på måndagane og ikkje langope på tysdag og torsdag. Meirope bibliotek fungerer som vanleg kvar dag 0800-22.00.

Opningstider om sommaren

Kjekk tur til Tysnes

Onsdag 31.mai arrangerte Kvinnherad bibliotek, med støtte frå Den kulturelle spaserstokken i kommunen, tur til Tysnes.

Kjekk tur til Tysnes

Stengd på fredag 2. juni og i pinsa

Biblioteket held stengt fredag 2. juni grunna personalmøte. I tillegg er det stengt pinseafta (laurdag 2. juni) og 2. pinsedag (måndag 5. juni) Meirope fungerer som vanleg og er ope 0800-2200. NB: du må ha oppgradert lånekortet for å bruke Meirope.
Frå 1. juni og fram til 1. september er det heller ikkje langope tysdag og torsdag, men stenger kl. 16.00 måndag -fredag (laurag 10.00-14.00)

Stengd på fredag 2. juni og i pinsa

Stengt fredag 2. juni og i pinsa

Biblioteket er stengt på fredag 2. juni grunna personalmøte. I tillegg er det stengd i pinsa, pinseafta og 2. pinsedag. Meirope bibliotek (ubetent) fungerer som vanleg.

Stengt fredag 2. juni og i pinsa

No har du fleire alternativ når gebyret skal betalas

No kan du også betale via bankacsess, visa, mastercard, vipps eller mobile pay.

No har du fleire alternativ når gebyret skal betalas

Bokbussen er ikkje EU-godkjent og må på verkstad.

I byrjinga av juni brukar me bil og køyrer rundt på skulane og elles der det er utplassert bokkassar og hentar bøker. I løpet av sommaren vil me henta bøker i bokkassane på Hatlestrand,Ølve, Rosendal,Halsnøy og i Åkra.
Siste turen med bokbussen vert 31.mai.

Les meir »
Bokbussen er ikkje EU-godkjent og må på verkstad.

Sommarles 2017

Bli med på sommerles 2017. Årets lesekampanje er for alle som går i 1.- 7. klasse. Sommarles varer frå 1 juni- 31 august.

Sommarles 2017

Biblioteket er stengd fredag 28. april

Alle tilsette skal til Fitjar på felles fagdag for tilsette i Biblioteka i Sunnhordland. Dermed er biblioteket stengd heile fredagen. Meirope bibliotek er ope som vanleg 08.00-22.00. Oppgrader bibliotekkortet ditt i dag så kan du også bruke meirope bibliotek kvar dag heile året.

Biblioteket er stengd fredag 28. april

Opningstider i påska 2017

Måndag 10. april : 10-16 og tysdag 11. april: 10-16. Ellers stengd fram til og med 2. Påskedag. Vanleg opningstid frå og med tysdag 18. april. PS: Meirope bibliotek er ope som vanleg kvar dag 0800-22.00. Les meir om meirope nedanfor

Opningstider i påska 2017

Bokbussruta fredag 7. april går ut

Den oppsatte ruta på fredag 7. april må diverre gå ut. Vi beklager dette.

Bokbussruta  fredag 7. april går ut