«La meg skape» – Barnehageutstilling på hemsen

Velkommen til superfin utstilling på hemsen med arbeid av ungene frå Undarheim barnehage. Ustillinga kan du sjå 13.-22. mars. Opning av utstillinga vert 13. mars kl. 10.00

I anledning Barnehagedagen 2018, har  Undarheim barnehage valgt å lage til ein ekte kunstutstilling på biblioteket for dei små kunstnarspirene våre

Tema er barnehagens arbeid med kunst, kultur og kreativitet under slagordet: « La meg skapa!»

Dette fortel dei som jobbar i barnehagen sjølv om utstillinga:

«Vi har jobba med mange ulike typar materiell, og latt ungane utfalda seg. Vi håpar denne utstillinga vil vise litt av det vi gjer i barnehagen, og gje ungane noko dei er stolte av og som dei har jobba saman med for å få til. Det gjer oss til del av eit stort fellesskap i barnehagen og vi deler denne utstillinga ilag – alle avdelingane på huset.»

Opning av utstillinga vil vera TYSDAG 13.03 kl 10 – alle er hjertelig velkommen. Utstillinga vil stå på biblioteket i ca 14 dagar før vi tek den ned at.

Med vennleg helsing små og store i Undarheim barnehage